Geniet van de rust en de natuur in Drenthe, maar ga ook voor avontuur met alle activiteiten

Eten & drinken

Onbezorgd, gezellig én lekker uit eten! Op onze mooie overdekte terrassen of heerlijk ruim binnen. Geniet van de mooie Drentse natuur, het uitzicht op de golfbaan is schitterend. Onze menukaart is veelzijdig, maar ook eenvoudig. Je kunt heerlijk lang tafelen, maar ook om even snel wat te eten is de kaart super geschikt.

Indoor & outdoor activiteiten

De gezelligste en leukste outdoor, -en indoor activiteiten in Drenthe vind je bij Landgoed Zwartemeer. Paintball, Highland Games, Archery Tag, Golf, Curling, Survival en nog veel meer! Wij bieden je verschillende activiteiten aan die jij met je vrienden of familie kan gaan doen.

Golf

Dagje golfen? Ook dat kan bij ons op het Landgoed! Onze mooie 18 holes golfbaan is geschikt voor groot en klein. Als één van de weinige golfbanen in Nederland kan je bij ons ook een dagje golfen zonder gvb. Ideaal om golfen te ontdekken of voor een leuke activiteit voor het hele gezin tijdens jullie verblijf in ons vakantiepark.

Dagjes uit

Gelegen in het hart van Drenthe bieden wij niet alleen een oase van rust, maar ook een centrale ligging voor leuke dagjes uit. Een dagje naar Wildlands, naar Duitsland of geniet van de serene schoonheid van de Drentse natuur met wandel- en fietspaden die voor de deur beginnen.

Wat een heerlijke plek!

Dagje Wildlands, dagje naar Groningen en een dagje naar Duitsland. En de rest van onze week gewoon lekker op het park. Mooie ruime campingplaatsen en goed eten in het restaurant!

Lia

Vakantiepark Zwartemeer

Beleef een onvergetelijke vakantie bij Vakantiepark Zwartemeer, waar avontuur en ontspanning samenkomen! Kies uit onze sfeervolle campingplekken of gezellige blokhutten en omarm de rust van de natuur. Ontdek tevens de perfecte ligging in het prachtige Drenthe van Landgoed Zwartemeer, met een scala aan activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen, golfen, paintball, survival en nog veel meer. Reserveer nu en laat je betoveren door de schoonheid van Zwartemeer!

Heb je vragen of specifieke wensen? Neem gerust eens contact met ons op.

9 + 8 =