Camping en Natuurhuisjes in Drenthe

Bijzonder overnachten op Landgoed Zwartemeer kan op de camping of in de knusse Canadese Blokhutten. Geniet van de rust en de natuur in Drenthe, kom even weer lekker tot jezelf. 

Bijzonder overnachten op landgoed zwartemeer kan op de camping of in de knusse Canadese Blokhutten

Genoten!

Lekker vissen en real campinglive goed voor elkaar we doen er nog een nachtje bij

Martin

Kom gezellig overnachten bij Landgoed Zwartemeer in Drenthe

Een digitale detox: lekker buiten zijn, tijd voor elkaar, niet op de klok kijken en ook niet continu bereikbaar zijn. Ga lekker lang kokkerellen in de camper, of bbqen bij de tent en neem de tijd om samen van het eten te genieten.

Doe gezellig spelletjes met de kinderen en neem een stapel boeken mee. Fietsen, wandelen, vissen en golfen kun je samen én bij ons op het park, geniet weer van de tijd samen, dat is het échte kamperen!

Een kampeervakantie met een mix van “back to basic” en “camping“. Geen Glamping maar Bamping. Geniet gewoon van de natuur, de kleine dingetjes, al het wild wat hier rondbanjert en de kwetterende vogels. Dus maak je geen zorgen of je outfit wel bij je tent past….

Overnachten? Natuurlijk!

Geniet van de rust en de natuur in Drenthe, kom even weer lekker tot jezelf. Ons park is zeer geschikt voor gezinnen, 50+ camping en voor de actieve fietsers en wandelaars. Ook ideaal om bij te boeken voor de gasten van uw feest of bruiloft!

Blokhutten

Een bijzondere overnachting in de prachtige Drentse natuur. Onze blokhutten zijn van alle gemakken voorzien. Wij hebben 35 blokhutten, waarvan er 21 Nature Blokhutten in 3 cirkels staan opgesteld. In de kringen is er de gelegenheid tot het maken van een kampvuur. De overige 14 blokhutten zijn “Comfort blokhutten” en staan opgesteld in een laan. 

Camping Zwartemeer

Wordt ’s ochtends wakker door kwetterende en fluitende vogeltjes. Geniet van de vrije natuur, de bossen en de schone lucht.  Onze Camping is gelegen aan een visvijver waarbij een gedeelte is bestemd voor zwemmen en afkoelen met de kleintjes. Kom volledig tot rust op de camping van het leukste vakantiepark vlakbij Emmen waar zich het mooie Wildlands zich bevindt.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

 • Het mooie Bargerveen in Zwartemeer, een uniek landschap met zeldzame dieren en planten. Boswachter Erik neemt je graag mee op expeditie!
 • Het Veenpark in Barger-Compascuum, waar de Drentse veenhistorie tot leven komt.  Je rijdt en vaart er door nostalgische dorpen en een natuurlijk hoogveengebied met echte turfafgraving. De bakker, de kruidenier, de klompenmaker en de turfsteker zijn er elke dag aan het werk.
 • Wildlands in Emmenwereldexpeditie maken in één dag. Je reist door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.
 • Slagharen in Slagharen, een atractiepark voor jong én oud!
 • Wonderwereld in Ter Apeleen wereld vol spanning en avontuur. Wonderwereld is plezier voor jong en oud. 
 • Dierentuin Nordhorn (DLD) een prachtig opgezet dierenpark met 100 verschillende dieren vlak over de grens.
 • Fietsroutes, geniet van het mooie Drentse landschap
 • Aquarena in Emmenmet drie zwembaden, een zonneweide en wellness om lekker te ontspannen, een doe & ontdekhoek voor de allerkleinste kinderen en veel leuke activiteiten
 • Cowboys en Indianen in Coevorden, een kinderspeelparadijs met klimmen, klauteren, trampolines, voetbalkooi, klimwand en nog heel veel meer.
 • Kabouterland in Exloo, een leuk daje uit met kabouters, dieren en trollen. Volop speelplezier in diverse speeltuintjes
 • De Frambozentuin in Ericaeen ‘zelfpluktuin’ met frambozen, aardbeien. Een streekwinkel waar rechtstreeks uit de kassen producten als jam en zelfgemaakt ijs worden verkocht
 • Oogsten, koken en eten in ’t Haantje, ga het land op, oogst je groentes en bereid een maaltijd. Een verrassende ervaring

Wil je graag meer informatie kun je bellen met 0591-314654 of een mail sturen.

De belangrijkste dag van je leven….vier je op Landgoed Zwartemeer!

Kom gezellig een keer langs om een kopje koffie te drinken. Wanneer de ‘klik’ er met ons en de locatie er is dan kunnen wij voor jullie een passende offerte maken.

10 + 1 =